Bo Milli

1. juni 2024 22:30

Kr. 500,- inkl.avg.

Bo Milli har fått sterk støtte hele veien av P13 som har A-listet flere av låtene, samt P3 som har listet alle på Urørt-listen. Hun har hatt forsiden i Musikkmagasinet (Klassekampen), og støtte i alt fra BT, P3 til Studvest.

23 år gamle Bo Milli vokste opp i forstedene til Karmøy, før hun flyttet til Oslo. Det var der hun samarbeidet med sin venn Lokoy (tidligere bassist i det norske punkbandet Sløtface fra Stavanger) på “amistake” – som fikk omfattende internasjonal pressedekning fra NME, DIY, The Line Of Best Fit + mer.

Nå bosatt i Bergen og signert hos Made Management (ansvarlig for suksessen til artister som Sigrid og AURORA), har Bo Milli de siste to årene dokumentert sin erfaring med å bli voksen i løpet av en global pandemi. Det var mange selvreflekterende øyeblikk, men temaet går utover forsøket på å bearbeide evnen til å unnslippe sin egen travle tankeverden.

Med en disposisjon for selvkritikk og en talent for å gjøre det om til kunst, skriver Bo Milli gjennom sin dagboksaktige tekst ærlige sanger som perfekt uttrykker kampene til en hel generasjon, og får kompliserte emner til å høres ut som lydsporet til din neste favoritt-komediefilm.

Bo Milli har raskt vist seg å være en viktig ny stemme innen musikken og har fått omfattende støtte fra anerkjente publikasjoner som CLASH Magazine, The Line Of Best Fit, The Rodeo, Whynow, La Blogotheque, Dork Magazine, When The Horn Blows, God Is In The TV, blant mange andre.

Bo Milli ble også fremhevet som en av de mest fremragende artistene under by:Larm Festivalen i Oslo i 2022, og var en av de første artistene som ble annonsert forfjorårets Øya Festival.