deLillos

deLillos kommer til Vise & lyrikkfestivalen i november. Nærmere bestemt den 28. november 2020.


Melding fra deLillos:

Kjære alle sammen, tenk at noe så lite kan få til noe så stort. Ca 0,0001 millimeter store greier er iferd med å gi verden en foreløpig knockout. Resten av turneen vår før påske er avlyst, vi er lei oss for dette, for vi synes det er så herlig å gjøre konserter og vi var så godt i gang.

Takket være imøtekommende arrangører og vår manager Carsten, så har vi fått satt opp nye datoer til høsten. Din billett vil bli direkte overført til disse arrangementene. Bransjen vil fort ligge nede for telling, og uten at vi kan bestemme dette, så tror vi at arrangørene helst vil unngå å refusere billetter pr idag.

Hvis du vet at du ikke kommer til å ha anledning til å komme på disse datoene til høsten, så må du prøve å ta kontakt med hver enkelt billettleverandør. Hvis det blir problemer, så skal du nok få bli tilgodesett på en eller annen måte.

Vi satser på at vi etter hvert kommer, slik som den filmen het, «tilbake til fremtiden.»

Coronafri digitalklem
fra deLillos ❤️

Høvleriet Haugesund
– NY DATO 28.11.20