Anne Grete Preus

NY DATO : 16. september 2019 – Kl. 19:00

 

Anne Grete Preus sine utsolgte konsert på Ole Bull Scene, Olavshallen og Høvleriet i . april/mai må dessverre utsettes på grunn av sykdom. Ny dato for arrangementet er 26. august. 11 september og 16 september.


Vi ber om at publikum beholder billettene sine til informasjon om ny dato er klar. Vi ønsker Anne Grete god bedring!

Det er i år 30 år siden Anne Grete Preus sitt debutalbum, Fullmåne, kom ut. Preus har en katalog på mer enn 200 sanger. De fleste er med egne tekster, men hennes debutalbum består av tolv sangdikt av Jens Bjøerneboe.

Også senere har Preus melodisatt flere dikt av Bjørneboe. Og nettopp denne delen av katalogen vil hun belyse i forestillingen «Bjørneboe og jeg». 

Konserten med samme repertoar som Anne Grete Preus skal spille i Håkonshallen i vinter solgte ut på kun få dager. Det kan derfor svare seg å være rask på knappen om du vil ha med deg denne konserten Ole Bull.